Anja van Enckevort

Buteyko-specialist

Meer over Anja van Enckevort

Mijn innerlijk kracht brengt mensen gemakkelijk in beweging en op een speelse manier en confronteert op lichamelijk en geestelijk gebied. Als feedback krijg ik vaak te horen dat ik snel vertrouwen wek, door mijn zijn en respectvolle benadering. Door dit alles komen mensen in beweging, juist daar waar dat nodig of helpend is. Werken aan zinvolle resultaten die zowel op korte als op lange termijn effectief zijn, is mijn missie.

Als natuurgeneeskundige en (adem)coach stel ik onderzoekende vragen en geef ik feedback. Onderzoeken wat de vraag is achter de vraag, wat de blinde vlekken zijn en wat maakt dat iemand fysiek en/of mentaal nu vastloopt.

Ik stimuleer mensen hun eigen kracht te (her)vinden zowel fysiek als mentaal om zo hun ontwikkeling en persoonlijkheid zelf te kunnen managen. Geweldig vind ik de ontwikkeling om weer te gaan leven zoals jij werkelijk bent.

Anja van Enckevort (bouwjaar 1964) heeft naast een algemene medische scholing, gestudeerd op de academie voor coaching, instituut voor eclectische psychologie (IEP), Zonnevlecht Academie en Buteyko Centrum Nederland. In juni 2022 is zij gecertificeerd Buteyko-Specialist. Tevens is zij aangesloten bij de VBAG, de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze. Deze beroepsvereniging werkt bevorderend en is de bewaker van de kwaliteit van de complementaire geneeswijzen in Nederland. Uitgangspunten van deze beroepsvereniging zijn dat de aangesloten therapeuten zijn opgeleid op HBO-niveau, zij continu nascholing volgen en deelnemen aan intervisie en intercollegiale toetsing.

Bekijk onze locatie

Neem contact op met Anja van Enckevort

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pretium dolor id lorem amet viverra sollicitudin ac scelerisque nam. Cras eu, sapien nisi, porttitor nibh dolor. Diam facilisis viverra fusce vitae lacus placerat sodales.

Vestigingsadres en adresgegevens

Naam*
E-mail*
Telefoonnummer*
Bericht*