Wie zijn wij?


Het bestuur van de VBT bestaat uit de volgende leden:

Sjoerd Mertens
”Sinds 2022 ben ik als bestuurslid gestart bij de VBT. Het is een super mooie club met mensen die allen hetzelfde doel nastreven. Er zit geweldig veel informatie en kennis in deze vereniging en het is mijn doel om meer van elkaar te gaan leren. Het is zo mooi om kennis te delen en zodoende een steeds sterkere en inspirerende vereniging te worden. Ik kijk er erg naar uit om in de komende jaren deze vereniging te laten opbloeien en groeien, zodat zo veel mogelijk mensen van deze lifestyle methode gebruik kunnen maken”. 

Hilke Vrensen
”Samen met onze andere 2 bestuursleden wil ik de buteyko-specialisten van de Vereniging van Buteyko Therapeuten verbinden, inspireren en faciliteren, zodat onze cliënten optimaal resultaat bereiken. Door onze kennis te delen en krachten te bundelen, kunnen we steeds meer mensen bereiken. Hoe mooi is het als onze vereniging kan bijdragen aan meer werkgeluk voor onze leden en meer gezondheidsgeluk voor iedereen die we kunnen bereiken met de Buteyko-methode”.  

Wies Dekker
”De Buteyko-methode spreekt mij enorm aan; ik sta er helemaal achter en zou graag zien dat deze meer bekendheid krijgt. Daar ik de vereniging een warm hart toedraag, heb ik het penningmeesterschap op mij genomen”.

Heeft u vragen of wilt u contact met de vereniging?

Stuur ons dan een bericht en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.